Het is lente, voel jij het avontuur ook bruisen in je aderen? Heb je ook de drang om nieuwe dingen op te pakken? Of weet je eigenlijk niet meer goed wat je nu eigenlijk wilt en ben je het avontuur een beetje kwijt in je leven?
De voorbereidingen voor de 4e workshopavond “terug naar je vrouwelijke kracht” op woensdag 22 april zijn in volle gang. Op deze avond willen Lia en ik je laten kennismaken met de Godinnen Persephone en Artemis. Persephone staat o.a. voor het jonge ontvankelijke meisje in jezelf. Artemis, de Godin van de jacht en de natuur, helpt je om je doel te bepalen en te bereiken. Ze staat voor je eigen avontuurlijke stuk. Samen helpen deze Godinnen je om open te blijven staan voor je dromen en nieuwe dingen in je leven en de doelen die je jezelf stelt ook echt te bereiken.

Ook deze avond vindt plaats op het prachtige “Vijfmorgenland” in Oeken nabij Brummen. De avond start om 17.00 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren. Koffie, thee en een biologische maaltijd zijn inbegrepen. De kosten voor deze avond zijn € 55,- p.p.

Stuur me een mailtje homeopathie.degraaf@xs4all.nl en schrijf je snel in. Dat kan tot 1 april a.s. Wacht niet te lang met inschrijven, er is namelijk maar plaats voor 8 vrouwen.

Zie ik je op 22 april op “vijfmorgenland”?

(94)